7,8

Zelo dobro
/10
( 475 ocenah)Poglejte, kaj pravijo gostje
Čiščenje in pospravljanje42
Plaža6
Trgovine2
ODPRI ZEMLJEVID

8,2

Fantastično

Ocena lokacije

Odlična lokacija - 370 m od plaže
Popularne znamenitosti
Plaža Seven Commandos 1,5 km
Las Cabanas Beach 3,7 km
Secret Lagoon Beach 9,3 km
Nacpan Beach 16,4 km
Puerto Princesa Underground River 120,8 km
Ugong Rock 134,8 km
Mestni park Puerto Princesa 142,1 km
Cowrie Island 163,7 km
Palawan Wildlife Rescue and Conservation Center 171,3 km
Firefly Watching 178,3 km
Bližnje znamenitosti
El Nido Health Center 180 m
Palawan Medical City, El Nido 180 m
El Nido Covered Court 220 m
Slap Nagkalit-kalit 250 m
Farmacia Comprendio 300 m
Župnija sv. Frančiška Asiškega 300 m
Taraw Peak 310 m
Taraw Cliff 320 m
JenM Fruit Stand 340 m
Peak Corner Gym 420 m
Den'gi Inn
Nastanitvena enota Standard Den'gi Inn
avla Den'gi Inn
avla Den'gi Inn
Ogled vseh 26 fotografij
Odstranjeno iz priljubljenih
Brezplačen Wi-Fi
2020

Den'gi Inn

Amboy Street,Brgy. Maligaya, Elnido, Palawan, El Nido, Palawan, Filipini, 5313 - ODPRI ZEMLJEVID
Higiena Plus
Ta namestitev je sama izbrala in certificirala naslednje higienske ukrepe.Več o tem
Zaščitni ukrepi
Osebje usposobljeno za izvajanje zaščitnih ukrepov
Pokaži vse storitve in opremljenost
Oprema za preprečevanje okužb
razkužilo za roke
Free face masks
Pokaži vse storitve in opremljenost
Zdravstvene in medicinske storitve
komplet za prvo pomoč
  • 620 m do javnega prevoza

  • Letališki transfer

  • 370 m od plaže

  • Klimatska naprava

  • Dnevno čiščenje in pospravljanje

Vaš termin je priljubljen med popotnikiUporabniki na Agoda.com rezervirajo bivališče v mestu Palawan vsakih 57 minut
Kakovost glede na ceno7,8
Ocena lokacije8,2
Najbližje letališčeEl Nido Airport (ENI)
Razdalja do letališča3,9 km

Proste sobe v Den'gi Inn

Nastanitvena enota Standard (Standard)
...
  • Velikost sobe: 13 m²/140 ft...
  • Pogled: Gora
  • 1 zakonska postelja
Za ogled cen vnesite datume
Družina (Family)
...
  • Velikost sobe: 30 m²/323 ft...
  • Za nekadilce
  • 2 zakonski postelji
Za ogled cen vnesite datume
Nadstandardna soba, 1 velika zakonska postelja (Deluxe Room 1 King)
...
  • Velikost sobe: 15 m²/161 ft...
  • Pogled: Gora
  • 1 kraljevska postelja
Za ogled cen vnesite datume
Družinska soba (brez oken) (Family Room (No Window))
...
    Za ogled cen vnesite datume
    Soba Deluxe (Deluxe )
    ...
      Za ogled cen vnesite datume
      Standard Room (No Window)
      ...
        Za ogled cen vnesite datume
        Single room - De Luxe
        ...
          Za ogled cen vnesite datume
          Room Deluxe
          ...
            Za ogled cen vnesite datume
            Single
            ...
              Za ogled cen vnesite datume
              Room Assigned on Arrival
              ...
                Za ogled cen vnesite datume

                Pogosto zastavljena vprašanja

                Kdaj je prijava in odjava v namestitvi Den'gi Inn?

                Prijava je od 14:00 in odjava od 12:00. Zgodnjo prijavo ali pozno odjavo lahko zahtevate med rezervacijo, vendar je to odvisno od razpoložljivosti. Gostom, ki se bodo prijavili ali odjavili pred ali po v zato določenem času, se lahko zaračuna doplačilo. Hotel omogoča gostom hranjenje prtljage pred prijavo in po odjavi. Hotel nudi 24-urno prijavo.

                Kako pridem do namestitve Den'gi Inn?

                Namestitev Den'gi Inn je enostavno dostopna z letališča. Pravzaprav lahko za večjo brezskrbnost rezervirate svoj letališki transfer vnaprej ob doplačilu 600 PHP. Preprosto uporabite razdelek "Sporočite nam, kaj potrebujete" na strani za rezervacijo, da bo hotel obveščen/-a, da želite prevoz, in kontaktirali vas bodo preko Agodine platforme za pošiljanje sporočil. Če iščete enostaven način za potovanje po mestu Palawan z zasebnim prevozom, lahko hotel poskrbi za taksi ali najem avtomobila.

                Ali v namestitvi Den'gi Inn nudijo zajtrk?

                Odrasle osebe lahko uživajo v zajtrku ob doplačilu 250 PHP, če ta ni vključen v ceno sobe. Z Agodo lahko prihranite pri ceni zajtrka, če rezervirate sobo z zajtrkom, saj je tako pogosto cenejši, kot če ga kupite v hotel.

                Kakšne so prehranske možnosti v namestitvi Den'gi Inn?

                Halal obroki so pripravljeni z največjo skrbnostjo, da bi zadovoljili vsem posebnim prehranskim zahtevam.

                Kakšna je kadilska politika v namestitvi Den'gi Inn?

                Den'gi Inn dovoljuje kajenje na nekaterih območjih, zato kajenje ni v celoti prepovedano.

                ODPRI ZEMLJEVID
                Raziščite bližnjo okolico
                Razvrstitev namestitve|Primerjava s 1.207 namestitvami v Palawan
                Pokaži vse razvrstitve
                Primerjava cene
                Velikost sobe
                19 sqm.
                Ocena lokacije
                8,1/10
                Ocena čistoče
                8/10
                Boljše od
                90
                %
                namestitev v mestu Palawan
                Večja od
                85
                %
                namestitev v mestu Palawan
                Boljše od
                83
                %
                namestitev v mestu Palawan
                Boljše od
                82
                %
                namestitev v mestu Palawan
                Do 30% znižanje z Agodino Insajdersko ponudbo!

                Cene se znižajo v trenutku, ko se prijavite!

                Prijavite se zdaj
                Skupna ocena:

                7,8

                Ocena
                475 ocenah
                Čistoča
                8,0
                Infrastruktura
                6,9
                Lokacija
                8,2
                Preberi vse ocene >
                Več o Den'gi Inn

                Več o Den'gi Inn

                Den'gi Inn se nahaja v El Nido, ki je eno od najbolj priljubljenih področij mesta, in je namenjen tako poslovnim uporabnikom, kakor tudi samo počitnicam. Namestitev je samo od centra mesta, kar omogoča enostaven dostop do pomembnih mestnih točk. Hotel se nahaja na priročni lokaciji, zato je mogoč dostop do najpopularnejših krajev v mestu.

                Usluge in storitve, ki jih zagotavlja Den'gi Inn, naredijo gostom prijeten oddih. Dnevno gospodinjstvo, 24-urna recepcija, Wi-Fi na javnih mestih, hotelski/letališki prevoz, ogledi so samo nekatere od dodatnih storitev.

                Vsi gostje v namestitvi so deležni izjemnih dodatnih storitev in edinstvenega udobja. Namestitev nudi veliko različnih rekreacijskih možnosti, kot so masaža. Den'gi Inn je idealna in priročna izbira za bivanje v Palawan, saj popotniki v njem najdejo udobje in domačnost.

                Pokaži manj

                Največkrat omenjene storitve in oprema

                Čiščenje in pospravljanje

                27 omemb

                Internet

                14 omemb

                Zajtrk

                9 omemb

                Plaža

                5 omemb

                Lastnosti

                Pokaži manj

                Razdalje in pomembne lokacije

                Prikazane razdalje so ravne črte na zemljevidu. Dejanske potovalne razdalje se lahko razlikujejo.
                Pokaži manj

                Kaj je v bližini

                Prikazane razdalje so ravne črte na zemljevidu. Dejanske potovalne razdalje se lahko razlikujejo.
                Pokaži manj

                Namestitvena politika za goste

                Pokaži manj

                Uporabne informacije

                Pokaži manj

                Ocene za Den'gi Inn od resničnih gostov

                Posredovano s strani preverjenih gostov Agoda
                7,8
                /
                10
                Čistoča8,0
                Infrastruktura6,9
                Lokacija8,2
                Storitev8,1
                Kakovost glede na ceno7,8
                Visoka ocena za mesto Palawan
                Ocena
                9+ Izjemno (64)
                8-9 Odlično (47)
                7-8 Zelo dobro (44)
                6-7 Dobro (23)
                <6 Pod pričakovanji (59)
                Obdobje
                Mar. - Maj (64)
                Jun. - Avg. (62)
                Sep. - Nov. (35)
                Dec. - Feb. (76)
                Ne zamudite!Uporabniki na Agoda.com rezervirajo bivališče v mestu Palawan vsakih 57 minut
                Vse vrste popotnikov (475)
                Vse vrste sob
                Vsi jeziki

                Pokaži ocene z omembo 

                Prikazanih 237 komentarjev od preverjenih gostov
                12345
                10,0
                Vrhunsko
                Janine - Filipini
                Samostojni potnik
                Nadstandardna soba, 1 velika zakonska postelja
                Bival/-a 1 noč julij 2019

                THE BEST”

                I love their staff! Thank you for coordinating with me from booking the van til I got there. Very clean room, quite, very accessible to the beach and shops and restaurants. Room facilities are all working and very clean. UNLI COFFEE in lobby is the best! haha will surely stay there again. Thank you!

                Ocenjeno 25 julij 2019

                Pokaži ponudbe za sobo

                Dear Ma'am Janine, Wow! Hardly that our humble Inn received such perfect score. Thank you so much that you are kind enough to give us such wonderful review and a perfect review score.You are such a great person to see and appreciate the quietness of our place, the accommodating staff and all that we offered to help you to enjoy your vacation and stay with us. Truly helpful and inspiring. We are so happy to have you as your as our guest, and we hope to see you again on your next vacation. Again, Thank you so much and God Bless You. Best Regards, DEN'GI INN MANAGEMENT

                Odgovorjeno 02 avgust 2019
                Den'gi Inn
                4,4
                Carinna - Filipini
                Par
                Nastanitvena enota Standard
                Bival/-a 1 noč maj 2019

                Very difficult to locate/ Far from the beach and transportation”

                The inn is very difficult to locate. It is also far from the beach and modes of transportation. The room looks nice and spacious tho. You can get a good view of the El Nido Limestone Cliffs. One more bad feedback tho is their water, it looks dirty brown, smells metallic. Their hair dryer was not working as well.

                Ocenjeno 22 julij 2019

                Pokaži ponudbe za sobo

                9,2
                Vrhunsko
                Stepha
                Par
                Nastanitvena enota Standard
                Bival/-a 2 noči, julij 2019

                Vrhunsko”

                staff are friendly and accommodating.

                Ocenjeno 22 julij 2019

                Pokaži ponudbe za sobo

                6,4
                Prijetno
                Kimberly - Kanada
                Par
                Nastanitvena enota Standard
                Bival/-a 1 noč julij 2019

                Great budget Hotel”

                The hotel was great for the price we paid. Good location close to all amenities. Clean room, although we stayed 5 nights and no one cleaned our room once or offered us fresh towels or toiletries. I had to ask for them. WiFi is only available in the lobby which was frustrating. And the signal wasn’t great. I would’ve given the staff a higher rating, but in our last day we had an sad incident. This hotel offered a buffet breakfast for 200php per person at their neighboring hotel. We visited it daily, as it was convenient and offered more American food. We noticed that the cook at the buffet was keeping track of joe much we ate. We could tell he wasn’t happy. The next day, the lady at our front desk asked us if we’d planned on going to the buffet. We thought this was odd. She told us the buffet was closed and that it was because the other hotel was booked and needed it for their own guests. She in fact lied. It was open. Obviously the hotel told her they didn’t want us there.

                Ocenjeno 15 julij 2019

                Pokaži ponudbe za sobo

                Dear Miss Kimberly, Thank you for taking a time to send us a review and to give a good score. we appreciate the good location of our place. With regards for the cleaning room, The room make up is upon request if the guest request to clean their room, and the housekeeping is prohibited when no one is said to clean the room. With a respect, we ask for forgiveness if we do not give you a good breakfast offer at the other hotel, They give an especial offer for your last day and so you were included in their breakfast. We are very apologies to hear from you had such frustrating experience that the our WIFI area is only in the lobby, We will create a way to have a wifi connection in every room. Once again Thank you for staying with us Hope to see you again on your next vacation! Best Regards, DEN'GI INN MANAGEMENT

                Odgovorjeno 02 avgust 2019
                Den'gi Inn
                10,0
                Vrhunsko
                Jennifer - Filipini
                Skupina
                Nastanitvena enota Standard
                Bival/-a 1 noč junij 2019

                WORTH IT”

                It's VERY CLEAN and the location is perfect. But what I love most about this inn is its STAFF!!! <3 They're very kind, helpful and accommodating. I've been to El Nido a lot of times and I already stayed in quite a lot of inns/hotels, and so I know that Den'gi Inn is a very good place to stay at.

                Ocenjeno 26 junij 2019

                Pokaži ponudbe za sobo

                Good Day! Hi, Ma'am Jennifer Thank you so much for leaving such a wonderful review. We are thrilled that you love your experienced during your stay in our accommodation; Our staff will definitely be happy to read what you wrote. We always make sure that all our guest are well accommodated, Thank you also for choosing Den'gi Inn. thanks for your kind words, hope to see you again on your next Vacation. Thank you Best Regards, Jalyn

                Odgovorjeno 01 julij 2019
                Den'gi Inn
                8,8
                Fantastično
                Luigi - Filipini
                Par
                Nastanitvena enota Standard
                Bival/-a 2 noči, maj 2019

                Water smells like rust in the afternoon until the next morning.”

                This is quite annoying since the tours ends around 4:00-5:00 pm. The staff explained that the running water around the island cuts in the afternoon and they are using water tanks to provide water in the evening.

                Ocenjeno 30 maj 2019

                Pokaži ponudbe za sobo

                4,4
                Carinna - Filipini
                Par
                Nastanitvena enota Standard
                Bival/-a 1 noč april 2019

                Inn was difficult to locate”

                The inn was difficult to locate. The room looks nice tho. However, their water does not look good, it is brown colored. Also, the hairdryer is not working.

                Ocenjeno 22 julij 2019

                Pokaži ponudbe za sobo

                8,8
                Fantastično
                Ruby - Filipini
                Par
                Nastanitvena enota Standard
                Bival/-a 2 noči, april 2019

                Clean and comfortable place near El Nido Town”

                This place is good value for money. I stayed during a peak season and the rates were still good. It's also a very short walk from the restaurants and shops. The rooms are clean, big and comfortable. The only thing I didn't like is the problematic water supply -- there's currently water shortage in El Nido so the hotel isn't really to blame, but the water from the taps (whenever available) has a rusty color and smell. I'm not sure if this is due to the building's pipes or if it's true for all establishments in the vicinity because of the on-problem. Apart from that, I had a nice stay and will consider staying there again.

                Ocenjeno 23 april 2019

                Pokaži ponudbe za sobo

                8,8
                Fantastično
                Austin - Avstralija
                Par
                Nadstandardna soba, 1 velika zakonska postelja
                Bival/-a 4 noči, februar 2019

                Nice hotel good location”

                This hotel was nice and our room was clean and bed was comfortable. WiFi only in the lobby. Water pressure wasn’t the best in the shower but It was ok. Walking distance to downtown area in El nido. No elevator at this hotel. Overall a nice stay.

                Ocenjeno 02 marec 2019

                Pokaži ponudbe za sobo

                7,2
                Zelo dobro
                sunhwa - Južna Koreja
                Par
                Nastanitvena enota Standard
                Bival/-a 1 noč julij 2019

                Quiet mountain view”

                Rusty water but clean room and honest staffs

                Ocenjeno 14 julij 2019

                Pokaži ponudbe za sobo

                10,0
                Vrhunsko
                Randi - Indonezija
                Poslovni potnik
                Nadstandardna soba, 1 velika zakonska postelja
                Bival/-a 2 noči, junij 2019

                Great hotel”

                The hotel is really good, lounge with tv, coffe, tea and the instagramable lobby, the room was clean, and the most important thing is the staff is really friendly and helpfull

                Ocenjeno 02 julij 2019

                Pokaži ponudbe za sobo

                10,0
                Vrhunsko
                Alea - Filipini
                Par
                Nadstandardna soba, 1 velika zakonska postelja
                Bival/-a 3 noči, junij 2019

                Perfect location”

                This place is very near the town proper. It will save you 100PHp for not riding a tricycle because you can just walk going to the party area.

                Ocenjeno 30 junij 2019

                Pokaži ponudbe za sobo

                3,6
                Shirley - Filipini
                Samostojni potnik
                Nadstandardna soba, 1 velika zakonska postelja
                Bival/-a 3 noči, junij 2019

                I found a lot of hair on my unused pillow”

                I ended up not staying in this place, even though I booked it for around 3 nights. The reason? I found a lot of hair on my pillow when I flipped it over. I have just checked in and haven't even gotten the chance to lie down yet. They obviously did not change the linings or pillow covers since the previous guest. Would not recommend this to my family or friends.

                Ocenjeno 19 junij 2019

                Pokaži ponudbe za sobo

                Good Day! Dear Ms.Shirley, Thank you for taking a time for posting a review for us. and were apologies to hear from you had such frustrating experience was not of quality you expected. We would like the opportunity to Investigate your feedback further but we really appreciate you bringing this issue to our attention. Thank you for choosing DEN'GI INN and thank you for understanding regarding this Matter. Thank you Best regards, DEN'GI INN management

                Odgovorjeno 02 julij 2019
                Den'gi Inn
                6,8
                Prijetno
                george - Združene države Amerike
                Par
                Nastanitvena enota Standard
                Bival/-a 3 noči, maj 2019

                Nice staff but would find other hotel”

                The staff is nice and the property is not bad. Location is quiet and near things. They only have Wifi in lobby, so if you stay in 2nd floor or above there’s no internet in the rooms. Lobby is open so bring mosquito repellent The mattresses were extremely uncomfortable and we slept at the foot of the bed Shower could not maintain proper temp. Biggest complaint and complaint of everyone is the presence of rust in the water. Absolutely horrible. Take a shower, smell like rust. Flush the toilet and water is yellow. For fear of getting tetanus we used bottled water to brush teeth. Brought this up with management as it’s a serious health concern. With improvements this place would be ok.

                Ocenjeno 04 junij 2019

                Pokaži ponudbe za sobo

                2,8
                Patthira - Tajska
                Par
                Nadstandardna soba, 1 velika zakonska postelja
                Bival/-a 4 noči, maj 2019

                Dirty Room & Lazy staff”

                I can say this hotel is not good. They never cleaned even we passed the key. The shower is not strong enough, not hot. Everyday after I went back to hotel, I need to ask them to re-start heater again. But sometimes even they re-start hot water not coming. The water smells iron and I got natural nail orange color because of this water. Toilet also can’t flush, after finish toilet I tried to flush but everything is stuck... I need to wait around half an hour to fix at midnight.. They say they have WiFi but only 1st floor, even we stay 1st floor sometime can’t use. I’m not sure this hotel is better than other hotel in El Nido, but I will not choose same place... Thank you.

                Ocenjeno 11 maj 2019

                Pokaži ponudbe za sobo

                9,2
                Vrhunsko
                Rachel - Filipini
                Par
                Nastanitvena enota Standard
                Bival/-a 1 noč december 2018

                Right at the heart of El Nido town”

                The room looks lovely and the bathroom is big. It's okay for a one night stay. I'm just clueless as to why is there so many ants at night even though we didn't bring in food inside the room. Luckily, we didn't have any ant bites which is good.

                Ocenjeno 20 december 2018

                Pokaži ponudbe za sobo

                10,0
                Vrhunsko
                Ma. - Filipini
                Par
                Nadstandardna soba, 1 velika zakonska postelja
                Bival/-a 5 noči, november 2018

                Vrhunsko”

                Great location. A few mins walk from the beach, which is the starting point of tours being offered. Courteous staff. Offers unlimited coffee and tea. Has generator (which is a con as the entire place experiences occasional power outage at night). Having wi-fi access in the room, a mini-ref and a rack to be placed outside each room for wet clothes would make one's stay more pleasant.

                Ocenjeno 12 december 2018

                Pokaži ponudbe za sobo

                9,6
                Vrhunsko
                Tania - Avstralija
                Par
                Nastanitvena enota Standard
                Bival/-a 1 noč december 2018

                Basic but everything you need is great ”

                You’re paying for a budget hotel in a third world country. Wifi is ok downstairs but you’ll find limited wifi in the whole country. Get a local SIM card and you’ll have data in your room. Staff are kind and friendly. Place is clean. Beds are comfortable enough but basic - same with the cushions. There is hot water in the shower but it’s temperamental - usually too hot and takes ages to cool lol you’re 300m from the main road and 100m from the beginning of shops/markets etc. you’re close enough to the centre without hearing all the bikes that are very loud. We stayed in another hotel right in the centre and that was also good but it was too loud and difficult to sleep. Air con works well. No breakfast - totally fine.

                Ocenjeno 03 december 2018

                Pokaži ponudbe za sobo

                8,0
                Fantastično
                SPENCER - Kanada
                Par
                Nadstandardna soba, 1 velika zakonska postelja
                Bival/-a 4 noči, november 2018

                It's okay...”

                It was okay. Nothing bad to say about it but nothing much good either. Its clean. The staff tries to be helpful. Going up 4 flights of stairs when tired and hot makes for a challenge. Construction next door.

                Ocenjeno 30 november 2018

                Pokaži ponudbe za sobo

                6,4
                Prijetno
                Suwee - Tajska
                Par
                Nadstandardna soba, 1 velika zakonska postelja
                Bival/-a 1 noč april 2019

                bad mood hotel in our trip in El Nido”

                It start when we check in until check out we feel so bad about this hotel , water in bathroom no flow and found yellow colour at the first time and then we found many time about water pressure very low or no water flow from tap or rain shower. It was very bad mood for us. This water problem make us waste of time. Another problem from hair dryer in the bathroom it not working. They never check hair dryer condition before guest check in then I have to talk and request new one from staff at the lobby. Many problem when I stayed here.

                Ocenjeno 22 april 2019

                Pokaži ponudbe za sobo

                12345
                To je priljubljena namestitev. Ne zamudite!

                Nazaj na rezultate iskanja

                Izberite svojo sobo

                |

                Opusti

                null