Travelling to Indonesia? Read all updated requirements before you book.
Collection O 90176 LG Hotel Jember
Collection O 90176 LG Hotel Jember
Collection O 90176 LG Hotel Jember
Collection O 90176 LG Hotel Jember
Collection O 90176 LG Hotel Jember
Collection O 90176 LG Hotel Jember
Collection O 90176 LG Hotel Jember

Removed from saved list

4.6

Review score

24 reviews

24 reviews

See map

4.3

Review score

Location rating score

Parking
FREE
Nearby landmarks
RS Bina Sehat 470 m
Rumah Melati 850 m
Ernawati Home 870 m
Siloam Hospitals 930 m
Toko Pertanian Santoso 1.1 km
GOR PKPSO 1.1 km
Jember Medical Center 1.3 km
Apotek Tanjung Sehat 1.4 km
RSU Kaliwates 1.4 km
Tegal Besar Permai II 1.6 km

Collection O 90176 LG Hotel Jember

Sentot Prawirodirdjo, Talangsari, Jember Kidul, Kaliwates, Jember, Jember, Indonesia, 68131 - See map

Get your trip off to a great start with a stay at this property, which offers free Wi-Fi in all rooms. Strategically situated in Jember, allowing you access and proximity to local attractions and sights. Don't leave before paying a visit to the famous Notohadinegoro Airport. This 3-star property features restaurant to make your stay more indulgent and memorable.

Show more

Highlights

Inside city center

Front desk [24-hour]

Free Wi-Fi in all rooms!

Air conditioning

Room service [24-hour]

Hygiene Plus
This property has self-selected and self-certified the following hygiene measures.Learn more
Safety Features
Staff trained in safety protocol
See all amenities
Preventative Equipment
Hand sanitizer
Health and Medical
First aid kit

Facilities

Front desk [24-hour]

Car park

Free Wi-Fi in all rooms!

Check-in/out [express]

Room service [24-hour]

Restaurants

Room service

Wi-Fi in public areas

Your dates are popular among travelersUsers are booking a place in Jember every 18 minutes on Agoda.com
Value for money3.5
Location rating4.3

Rooms available at Collection O 90176 LG Hotel Jember

Deluxe Double
...
  • Room size: 20 m²/215 ft²
  • Garden view
  • 1 double bed
Enter dates to see prices
Suite Double
...
  • Room size: 25 m²/269 ft²
  • Garden view
  • 1 double bed
Enter dates to see prices
Deluxe Suite
...
  • Room size: 15 m²/161 ft²
  • Garden view
  • 1 double bed
Enter dates to see prices
Delxue Twin Room
...
  • Room size: 12 m²/129 ft²
  • Garden view
  • 2 single beds
Enter dates to see prices
Deluxe Twin
...
  • Room size: 20 m²/215 ft²
  • Garden view
  • 2 single beds
Enter dates to see prices
Room Assigned on Arrival
...
    Enter dates to see prices
    Suite Standard
    ...
      Enter dates to see prices

      Frequently asked questions

      What time is check-in and check-out at Collection O 90176 LG Hotel Jember?

      Check-in is from 02:00 PM, and check-out is until 12:00 PM. You may request early check-in or late check-out during booking, subject to availability. Guests checking in or out before or after the designated periods may be charged an additional fee. The front desk is always open, day or night.

      How do I get to Collection O 90176 LG Hotel Jember?

      Self-parking is conveniently available at the hotel.

      What is the closest airport to Collection O 90176 LG Hotel Jember?

      Travel by air is easy with Notohadinegoro Airport only 6.7 km away from Collection O 90176 LG Hotel Jember.

      What is the closest train, metro, or bus station to Collection O 90176 LG Hotel Jember?

      The closest train, metro, or bus station to Collection O 90176 LG Hotel Jember is Jember, 2.5 km away.

      What restaurants are nearby Collection O 90176 LG Hotel Jember?

      Restaurants including Gudeg & Pecel Lumintu, Ayam Bakar Wong Solo and Taman Mangli Indah are popular in Collection O 90176 LG Hotel Jember’s neighborhood which is known as Jember.

      What are popular attractions near Collection O 90176 LG Hotel Jember?

      Guests at Collection O 90176 LG Hotel Jember can easily visit Alun alun Jember, Semanggi Park and Graha Citra Mas located in the Jember area.

      What popular beaches are close to Collection O 90176 LG Hotel Jember?

      Guests at Collection O 90176 LG Hotel Jember can easily visit Pantai Papuma in the Jember area.

      What popular natural sightseeing spots are close to Collection O 90176 LG Hotel Jember?

      Collection O 90176 LG Hotel Jember’s nearby natural sights include Tegal Besar Permai II, Air Terjun Tancak Waterfall and Rest Area Gumitir located in the same Jember area.

      Show more questions
      See map

      Explore the neighborhood

      Overall rating:

      4.6

      Review score
      24 reviews
      Cleanliness
      5.2
      Facilities
      4.6
      Location
      4.3
      Read all reviews >
      More about Collection O 90176 LG Hotel Jember

      More about Collection O 90176 LG Hotel Jember

      Collection O 90176 LG Hotel Jember

      Collection O 90176 LG Hotel Jember is the perfect choice for travelers who want to take in the sights and sounds of Jember. Experience an urban escape in Jember with a stay at Collection O 90176 LG Hotel Jember, with its exceptional location right in the city center. Keep your options open! Whatever your interests in Jember, you'll access them conveniently with a stay at Collection O 90176 LG Hotel Jember, just 6.7 km from Notohadinegoro Airport.
      All offerings provided by Collection O 90176 LG Hotel Jember help to ensure a pleasant stay for all travelers. Free internet access provided within the hotel keeps you connected throughout your stay. For those driving their own car, parking is available for guests. Always get the assistance you need with front desk services including express check-in or check-out.
      Feel like doing nothing? Available services like 24-hour room service let you get the most out of your time at Collection O 90176 LG Hotel Jember.
      A range of amenities is offered in guestrooms at Collection O 90176 LG Hotel Jember. Enjoy your stay even more at the hotel, knowing that some selected rooms include air conditioning.


      Dining and things to do

      A number of great dining options at the hotel assures that you'll always have convenient and delicious choices.
      A day in will be as fun as a day out with ranges of recreational activities offered at Collection O 90176 LG Hotel Jember. Family time on relaxed evenings is easy with the hotel's shared lounge and TV area.


      Reasons to stay here

      Find rooms here that are cheaper than 83% of all other options in the city.

      Show more
      Amenities and facilities
      Review score
      Facilities

      4.6

      Languages spoken

      • English
      • Indonesian

      Internet access

      • Free Wi-Fi in all rooms!
      • Internet services
      • Wi-Fi in public areas

      Things to do, ways to relax

      • Garden

      Cleanliness and safety

      • Anti-viral cleaning products
      • Cashless payment service
      • Daily disinfection in all rooms
      • Daily disinfection in common areas
      • First aid kit
      • Guest rooms seal after sanitization
      • Hand sanitizer
      • Hot water linen and laundry washing
      • Physical distancing of at least 1 meter
      • Rooms sanitized between stays
      • Safe dining setup
      • Sanitized kitchen and tableware items
      • Staff trained in safety protocol
      • Temperature check for guests and staff

      Dining, drinking, and snacking

      • Restaurants
      • Room service [24-hour]

      Services and conveniences

      • Air conditioning in public area
      • Contactless check-in/out
      • Elevator
      • Food delivery
      • Smoking area
      • Terrace

      Access

      • CCTV in common areas
      • CCTV outside property
      • Check-in/out [express]
      • Front desk [24-hour]
      • Non-smoking rooms
      • Pets allowed

      Getting around

      • Car park [free of charge]

      Available in all rooms

      • Air conditioning
      • Free bottled water
      • Non-smoking
      • Shower
      • TV [flat screen]
      Location
      Sentot Prawirodirdjo, Talangsari, Jember Kidul, Kaliwates, Jember, Jember, Indonesia, 68131
      Review score
      Location

      4.3

      Property policies
      Children and extra beds

      Extra beds are dependent on the room you choose. Please check the individual room capacity for more details.

      Minimum age of guests is: 18 year(s).

      Others
      • When booking more than 5 rooms, different policies and additional supplements may apply.
      Some helpful facts

      Check-in/Check-out

      • Check-in from14:00
      • Check-out until12:00

      Reviews of Collection O 90176 LG Hotel Jember from real guests

      Provided by verified guests of Agoda
      4.4
      /
      10
      Review score
      Cleanliness5.2
      Facilities4.6
      Location4.3
      Service4.6
      Value for money3.5
      High score for Jember
      Rating
      9+ Exceptional (0)
      8-9 Excellent (0)
      7-8 Very Good (0)
      6-7 Good (1)
      <6 Below Expectation (10)
      Time of the year
      Mar - May (4)
      Jun - Aug (1)
      Sep - Nov (6)
      Dec - Feb (0)
      All guests (22)
      All languages
      Showing 11 verified guest comments
      2.0
      Taufik from Indonesia
      Solo traveler
      Deluxe Double
      Stayed 1 night in May 2022

      Acceptable”

      Parah

      Reviewed May 11, 2022

      See room deals

      Hai, Taufik! Terima kasih telah meluangkan waktu berharga Anda untuk memeriksa kami. Kami mohon maaf atas kekecewaan dan kami pasti akan melakukan segala upaya untuk menjaga standar Anda di masa depan. Salam, Amelia.

      Responded May 18, 2022
      Collection O 90176 LG Hotel Jember
      4.0
      Wirandi from Indonesia
      Couple
      Deluxe Double
      Stayed 1 night in October 2022

      harga di aplikasi tidak sesuai”

      pas check in malah ada tambahan biaya, padahal pembayaran di aplikasi agoda sudah lunas

      Reviewed October 19, 2022

      See room deals

      2.0
      Desy from Indonesia
      Business traveler
      Deluxe Double
      Stayed 1 night in September 2022

      Acceptable”

      Pesanan di batalkan pihak hotel padahal sudah saya bayar Alasannya kesalahan sistem

      Reviewed September 13, 2022

      See room deals

      Hai, Desy ! Kami sangat menyesal mengetahui bahwa pengalaman Anda bersama kami tidak menyenangkan dan kami akan bekerja berdasarkan umpan balik Anda, untuk memastikan bahwa masalah terkait dipantau dengan cermat dan dihilangkan sampai batas maksimumnya. Salam, Julia

      Responded September 19, 2022
      Collection O 90176 LG Hotel Jember
      4.8
      Reni from Indonesia
      Couple
      Deluxe Double
      Stayed 1 night in May 2022

      Acceptable”

      Air kranx kayak air nutrisari....jadi ngeri buat mandi

      Reviewed June 10, 2022

      See room deals

      Hai, terima kasih kerana menilai kami, nampaknya penginapan anda bersama kami belum mencapai tahap yang diharapkan. Kami percaya pada peningkatan berterusan. Beri kami peluang sekali lagi dan kami akan memastikan anda merasai keselesaan dan layanan yang kami tahu. Hello, Simon

      Responded July 03, 2022
      Collection O 90176 LG Hotel Jember
      2.0
      aldy from Indonesia
      Couple
      Deluxe Double
      Stayed 1 night in October 2021

      perbaiki kejelasan dengan pihak ketiga”

      saya sudah melakukan pemesanan dan pembayaran melalui pihak ketiga. tetapi sampainya disana kamar full dan dikatakan aplikasi pihak ketiga sedang error. akhirnya kamar tidak dapat dan uang tidak kembali. mungkin ada yang meliliki cerita sama?

      Reviewed October 18, 2021

      See room deals

      Hai, kami tidak pernah ingin tamu kami menghadapi masalah seperti ini. Karena kami memahami jenis kerumitan yang dihadapi oleh tamu kami, kami mohon maaf. Kami telah menyampaikan hal ini kepada tim kami untuk mengambil langkah yang tepat guna memastikan hal itu tidak terjadi lagi. Salam, Amelia.

      Responded October 18, 2021
      Collection O 90176 LG Hotel Jember
      3.6
      delsa from Indonesia
      Couple
      Deluxe Double
      Stayed 1 night in October 2022

      Order PAKAI AGODA DI CAS KEMBALI SEJUMLAH 70 ribu oleh staf hotel”

      MEREKA CAS ULANG KITA SEJUMLAH 70 RB, dikarenakan harga dari agoda tidak sesuai, pertanyaan saya , “ mengapa tidak d close saja kerjasama dengan agoda ? “ padahal mereka sendiri menginformasikan kepada calon customer apabila sering terjadi hal demikian, menurut saya calon customer pikir2 ulang lagi deh Duit juga udah ilang, refund tidak ada, sia sia , solusi juga tidak ada

      Reviewed October 23, 2022

      See room deals

      6.4
      Good
      Angela from Indonesia
      Couple
      Deluxe Double
      Stayed 1 night in October 2022

      Diminta tambah bayar”

      Staf menyampaikan krn kerjasama dg OYO jadi saya harus bayar 68 rb untuk menyelesaikan pesanan sy melalui receptionist hotel. Padahal biasanya jika sdh bayar via online booking maka sdh Clear dn lunas. Kenapa bisa diminta bayar tambahan fee atau apalah sy kurang jelas jadi tolong diperhatikan lagi.

      Reviewed October 07, 2022

      See room deals

      Hai, Angela ! Kami sangat menyesal mengetahui bahwa pengalaman Anda dengan kami tidak menyenangkan dan kami akan bekerja berdasarkan umpan balik Anda, untuk memastikan bahwa masalah terkait dipantau dengan cermat dan dihilangkan sampai batas maksimumnya. Salam, Mary

      Responded October 21, 2022
      Collection O 90176 LG Hotel Jember
      2.0
      Leily from Indonesia
      Couple
      Deluxe Double
      Stayed 1 night in June 2022

      Bangkrut”

      Saya ditolak TDK bisa menginap di OYO 90176 Krn ada kendala ketidak sesuaian harga antara aplikasi Agoda dan sistem nya OYO 90176. Uang saya TDK bisa di refund juga,,katanya mau dibantuin buat cek dan agar bisa refund.tapi sampe skrng tgl 6 Juni uang tidak kembali. Benar-benar kecewa sama pihak Agoda,OYO dan hotel.

      Reviewed June 06, 2022

      See room deals

      Hai, Leily! Kami menyesal mengetahui bahwa pengalaman Anda bersama kami tidak menyenangkan. Kami akan mengerjakan umpan balik Anda untuk memberikan pengalaman terbaik di lain waktu. Salam, Jane!

      Responded June 14, 2022
      Collection O 90176 LG Hotel Jember
      2.0
      Rizal from Indonesia
      Couple
      Deluxe Double
      Stayed 1 night in May 2022

      Hotel Sampah!”

      Sudah pesan lewat aplikasi Agoda dan sudah dikonfirmasi oleh pihak hotel sebelumnya, ketika sudah sampai lokasi malah dibilang ngga ada pesanan atas nama saya. Sudah dikasih lihat bukti pembayaran tapi resepsionis tetep ngeyel bilang kalau belum masuk ke sistem. Kami disuruh menghubungi pihak aplikasi dan lepas tanggung jawab, tidak memberikan solusi sama sekali. Lucunya, di hari yang sama ada tamu lain yang booking ditempat, namun saat hendak check-in dibilang kamar sudah kosong dari kemarin

      Reviewed May 21, 2022

      See room deals

      Kami menyesal mengetahui hal ini, Rizal! Terima kasih telah memberitahukan masalah ini kepada kami. Hal ini tentunya akan kami eskalasikan kepada tim terkait untuk dilakukan tindakan korektif dan memastikan hal tersebut tidak terulang di kemudian hari. Salam, Amelia.

      Responded May 27, 2022
      Collection O 90176 LG Hotel Jember
      2.8
      Mugi from Indonesia
      Family with teens
      Deluxe Double
      Stayed 1 night in May 2022

      Kecewa”

      Ketika PLN mati tidak ada Genset, no solusi, sehingga air tandon habiis, juga tidak ada solusi Bayangkan di Hotel, Listril beberapa kali padam dan kesedian air di kamar mandi mati / tidak ada. Mohon pemilik hotel meninjau kembali, kalo perlu ditutup aja sementara utk perbaikan, daripada mengecewakan banyak orang. Mohon Maaf dan Terima Kasih

      Reviewed May 06, 2022

      See room deals

      Permintaan maaf yang tulus! Kami memahami bahwa pengalaman Anda tidak sesuai dengan harapan. Jangan khawatir, kami terus berupaya meningkatkan layanan kami untuk memastikan masa inap Anda berikutnya menyenangkan. Salam, Joey

      Responded May 18, 2022
      Collection O 90176 LG Hotel Jember
      2.0
      aldy from Indonesia
      Couple
      Delxue Twin Room
      Stayed 1 night in October 2021

      perbaiki kejelasan dengan pihak ketiga”

      saya sudah booking online dan melakukan pemabayaran, tetapi ketika sampai di tempat kamar full dengan dalih pihak ketiga atau agoda sedang error. kamar tidak dapat dan uang tidak bisa kembali.

      Reviewed October 18, 2021

      See room deals

      Hai, Aldy! Kami tidak pernah mengharapkan tamu kami menghadapi masalah seperti ini. Kami telah menyampaikan hal ini kepada tim kami untuk mengambil langkah yang tepat guna memastikan hal itu tidak terjadi lagi. Salam, Ivy

      Responded October 18, 2021
      Collection O 90176 LG Hotel Jember
      This is a popular property. Don't miss out!

      Back to search results

      Back to room choices

      |

      Dismiss