Gateway Pasteur Diamond By Kevin Property
Gateway Pasteur Diamond By Kevin Property
Gateway Pasteur Diamond By Kevin Property
Gateway Pasteur Diamond By Kevin Property
Gateway Pasteur Diamond By Kevin Property
Gateway Pasteur Diamond By Kevin Property
Gateway Pasteur Diamond By Kevin Property

Removed from saved list

9

Exceptional

50 reviews

50 reviews

See map

9.2

Exceptional

Location rating score

Exceptional location
Popular landmarks
Paris Van Java 3.3 km
Rumah Mode Factory Outlet 3.8 km
Bandung Grand Mosque 5.5 km
Braga Street 5.6 km
Gedung Sate 5.9 km
Geology Museum 6.1 km
Trans Studio Bandung 8.7 km
Dusun Bambu Family Leisure Park 11.4 km
Sari Ater Hot Spring 19.4 km
Ciater natural hot spring 19.8 km
Nearby landmarks
Cimindi Station 900 m
Klinik Global medika 1.3 km
Lapangan RW 11 1.4 km
Taman Bermain RW 11 1.4 km
Micasa 1.4 km
Green Park 1.4 km
NuArt Sculpture Park 1.6 km
K-24 1.6 km
RS Mitra Kasih 1.7 km
Rumah Sakit Gigi dan Mulut Maranatha 1.7 km
Entire apartment

Gateway Pasteur Diamond By Kevin Property

Bandung Airport, Bandung, Indonesia - See map

Conveniently situated in the Bandung Airport part of Bandung, this property puts you close to attractions and interesting dining options. Don't leave before paying a visit to the famous Trans Studio Bandung. Rated with 5 stars, this high-quality property provides guests with access to fitness center and outdoor pool on-site.

Show more

Highlights

870 meters to public transportation

Top Value

Air conditioning

Elevator

Linens

Space & Rooms
Entire apartment
(Room size: 26 m²/280 ft²)
1 bedroom/studio
1 bathroom
Kitchen
Bedroom 1
1 king bed
Bathroom and toiletries
Towels
Kitchen
Cook for yourself
Full kitchen

Facilities

Swimming pool [outdoor]

Balcony or terrace

Garden or backyard

Security [24-hour]

Kitchen

Elevator

Wheelchair accessible

Paid parking

This property is in high demand!

3 travelers have booked today.

Value for money9.5
Location rating9.2
Nearest airportHusein Sastranegara International Airport (BDO)
Distance to airport2.1 km

Rooms available at Gateway Pasteur Diamond By Kevin Property

Apartment
...
  • Room size: 26 m²/280 ft²
  • 1 bedroom/studio
  • 1 king bed
Enter dates to see prices

Frequently asked questions

What time is check-in and check-out at Gateway Pasteur Diamond By Kevin Property?

Check-in is from 02:00 PM, and check-out is until 11:00 AM. You may request early check-in or late check-out during booking, subject to availability. Guests checking in or out before or after the designated periods may be charged an additional fee.

See map

Explore the neighborhood

What people love about Gateway Pasteur Diamond By Kevin Property

  • 9.6

    Exceptional

    "Bes for budget and best service"

    Ikbal

    |

    September 7, 2022

Property ranking|Compared to 1,941 Bandung properties
See all rankings
Value for money score
9.5/10
Couples review score
9.3/10
Location score
9.2/10
Cleanliness score
9/10
Better than
99
%
of Bandung properties
Better than
99
%
of Bandung properties
Better than
97
%
of Bandung properties
Better than
96
%
of Bandung properties
Overall rating:

9

Exceptional
50 reviews
Cleanliness
9.0
Facilities
8.9
Location
9.2
Read all reviews >
More about Gateway Pasteur Diamond By Kevin Property

More about Gateway Pasteur Diamond By Kevin Property

Apartment Gateway pasteur Bandung. sebuah hunian modern dengan konsep one stop living yang memiliki Design bangunan yang unik, menjadi salah satu icon apartment terbaik di kota bandung.
Lokasi yang strategis berada di sayap tol pasteur dan bandara husein sastranegara.
Akses mudah ke berbagai destinasi yang wajib dikunjungi di kota ini.

Kevin Property adalah pilihan akomodasi yang tepat saat Anda mengunjungi Kota Bandung.

Show more
Host
Host Avatar
  • KEVIN PROPERTY
  • Host BadgeTop Host
Joined in August 2018
Fast response- within a few hours

Every guest is special one

Read more
Amenities and facilities
Excellent
Facilities

8.9

Languages spoken

  • English
  • Indonesian

Kitchen

  • Dishes and dining utensils
  • Refrigerator
  • Stove

Bathroom

  • Body wash

Standard

  • Laundromat nearby

Outdoor

  • Balcony or terrace
  • Garden or backyard

Accessibility

  • Wheelchair accessible

Safety and Cleanliness

  • Cleaning supplies provided for guests

Entertainment

  • Cable channels
  • Internet
  • TV
  • Wi-Fi

Comforts

  • Air conditioning
  • Linens

Things to do, ways to relax

  • Pool

Dining, drinking, and snacking

  • Kitchen

Bathroom and toiletries

  • Towels

Services and conveniences

  • Elevator

Clothing and laundry

  • Closet

Access

  • Security [24-hour]
  • Paid parking
Location
Bandung Airport, Bandung, Indonesia
Exceptional
Location

9.2

Airports

  • Husein Sastranegara International Airport (BDO)
    2.1 km
  • Kertajati Intl Airport (KJT)
    70.6 km

Public transportation

  • Cimindi Station
    900 m
  • Andir Train Station
    2.4 km

Hospital or clinic

  • Klinik Global medika
    1.3 km

Shopping

  • Rumah Mode Factory Outlet
    3.8 km

Convenience store

  • Indomaret
    360 m

Cash withdrawal

  • ATM
    570 m
What's nearby

Popular landmarks

  • Paris Van Java
    3.3 km
  • Rumah Mode Factory Outlet
    3.8 km
  • Bandung Grand Mosque
    5.5 km
  • Braga Street
    5.6 km
  • Gedung Sate
    5.9 km
  • Geology Museum
    6.1 km
  • Trans Studio Bandung
    8.7 km
  • Dusun Bambu Family Leisure Park
    11.4 km
  • Sari Ater Hot Spring
    19.4 km
  • Ciater natural hot spring
    19.8 km

Nearby landmarks

  • Cimindi Station
    900 m
  • Klinik Global medika
    1.3 km
  • Lapangan RW 11
    1.4 km
  • Taman Bermain RW 11
    1.4 km
  • Micasa
    1.4 km
  • Green Park
    1.4 km
  • NuArt Sculpture Park
    1.6 km
  • K-24
    1.6 km
  • RS Mitra Kasih
    1.7 km
  • Rumah Sakit Gigi dan Mulut Maranatha
    1.7 km
Distances shown are straight-line distances on the map. Actual travel distances may vary.
Property policies

Melakukan pemesanan kami anggap telah memahami dan menyetujui ketentuan berikut : Tidak dapat Ceckin lebih Awal dan Ceckout terlambat. Batas Maksimal Ceckin pukul 21:00 Biaya parkir di tanggung oleh pengunjung.

Some helpful facts

Check-in/Check-out

  • Check-in from14:00
  • Check-in until21:00
  • Check-out until11:00

Reviews of Gateway Pasteur Diamond By Kevin Property from real guests

Provided by verified guests of Agoda
9.0
/
10
Excellent
Cleanliness9.0
Facilities8.9
Location9.2
Service8.9
Value for money9.5
High score for Bandung
Rating
9+ Exceptional (14)
8-9 Excellent (0)
7-8 Very Good (2)
6-7 Good (0)
<6 Below Expectation (2)
Time of the year
Mar - May (2)
Jun - Aug (7)
Sep - Nov (5)
Dec - Feb (4)
All guests (50)
All languages
Showing 18 verified guest comments
10.0
Exceptional
Dery from Indonesia
Couple
Apartment
Stayed 1 night in August 2021

Exceptional”

Bagus recomended

Reviewed August 29, 2021

See room deals

Yth Bpk Dery, Terimakasih sudah meluangkan waktu berbagi pengalaman bersama kami. Senang sekali kami bisa memberikan pengalaman menyenangkan selama menginap. Kami nantikan kembali kunjungan Bpk Dery di Gateway Pasteur Apartment. Terimakasih Salam Hangat, Kevin Property

Responded March 11, 2022
Gateway Pasteur Diamond By Kevin Property
4.0
JEONGHWAN from Indonesia
Solo traveler
Apartment
Stayed 1 night in May 2022

very dirty”

The room was very very dirty. I checked out the room as soon as checked in. wasted my money.

Reviewed May 08, 2022

See room deals

10.0
Exceptional
Ikbal from Indonesia
Couple
Apartment
Stayed 1 night in September 2022

Best place”

Rec place for staycation

Reviewed September 22, 2022

See room deals

Yth Bpk Ikbal, Terimakasih sudah meluangkan waktu berbagi pengalaman bersama kami. Senang sekali kami dapat memberikan pelayanan terbaik selama menginap, kami nantikan kembali kunjungannya di Gateway Pasteur Apartment. Salam Hangat, Kevin Property

Responded September 29, 2022
Gateway Pasteur Diamond By Kevin Property
9.6
Exceptional
Ikbal from Indonesia
Solo traveler
Apartment
Stayed 1 night in September 2022

Best ”

Bes for budget and best service

Reviewed September 08, 2022

See room deals

Yth Bpk Ikbal, Terimakasih sudah meluangkan waktu berbagi pengalaman bersama kami. Senang sekali kami dapat memberikan pelayanan terbaik selama menginap. Kami nantikan kembali kunjungannya di Gateway Pasteur Apartment. Salam Hangat, Kevin Property

Responded September 13, 2022
Gateway Pasteur Diamond By Kevin Property
9.6
Exceptional
Yvonne from Indonesia
Couple
Apartment
Stayed 2 nights in July 2022

Worth it ”

Recommended

Reviewed July 23, 2022

See room deals

Yth Ibu Yvone, Terimakasih sudah meluangkan waktu berbagi pengalaman bersama kami. Senang sekali kami mendapat penilaian yang baik selama menginap, Kami nantikan kembali kunjungannya di Gateway Pasteur Apartment. Salam Hangat, Kevin Property

Responded July 24, 2022
Gateway Pasteur Diamond By Kevin Property
9.6
Exceptional
Shelly from Indonesia
Couple
Apartment
Stayed 1 night in August 2022

Exceptional”

kondisi kamar yg tenang, membuat suasana semakin nyaman dan kebersihan serta fasilitas benar-benar sangat baik

Reviewed August 16, 2022

See room deals

Yth Ibu Shelly, Terimakasih sudah meluangkan waktu berbagi pengalaman bersama kami. Senang sekali kami dapat memberikan pelayanan terbaik selama menginap. Kami nantikan kembali kunjungannya di Gateway Pasteur Apartment. Salam Hangat, Kevin Property

Responded August 21, 2022
Gateway Pasteur Diamond By Kevin Property
9.6
Exceptional
Eko from Indonesia
Couple
Apartment
Stayed 1 night in June 2022

Exceptional”

Emang paling cocok, untuk akses ke mana” mudah

Reviewed June 04, 2022

See room deals

Yth Bpk Eko, Terimakasih sudah meluangkan waktu berbagi pengalaman bersama kami. Senang sekali kami dapat memberikan pelayanan dengan baik selama menginap, Kami nantikan kembali kunjungannya di Gateway Pasteur Apartment. Salam Hangat, Kevin Property

Responded July 15, 2022
Gateway Pasteur Diamond By Kevin Property
10.0
Exceptional
Alif from Indonesia
Couple
Apartment
Stayed 1 night in June 2022

Exceptional”

Superrr recomended wangii bangett bersih nyaman fasilitas lengkappp worth it bgt buattt harga segituu dengan fasilitas yg lengkap😍

Reviewed June 03, 2022

See room deals

Yth Bpk/Ibu Alif, Terimakasih sudah meluangkan waktu berbagi pengalaman bersama kami. Senang sekali kami dapat memberikan pelayanan dengan baik selama menginap, Kami nantikan kembali kunjungannya di Gateway Pasteur Apartment. Salam Hangat, Kevin Property

Responded July 15, 2022
Gateway Pasteur Diamond By Kevin Property
3.2
Intan from Indonesia
Family with young children
Apartment
Stayed 1 night in October 2021

Acceptable”

Nginep disini dpt harga 216rb, req kamar sesuai foto, ktnya oke kamar sesuai foto, tp ternyata sprei ungu (pdhl mau dibikin video tugas anak sekalian). Spreinya jg robek2 sm cukup byk noda gk tau bekas apa. Handuk udh kumel. Kamar mandi kotor, lebih kotor dr hotel 200rebuan, air anget nyala bentar pas anak mandi doang sekali, kesananya gk nyala lg. Disediain panci sendok dll tp kotor ada bekas mienya blm dicuci di panci dan 2 sendoknya. Trs buat galon minumnya nih, setau saya ciri2 es dr air mentah adalah esnya warna putih (gk bening) dan byk buihnya, sy bikin es gt dari air galonnya dan hasil es waktu paginya saya pake ternyata warna putih berbuih hiks sebelumnya air dr galonnya udh dipake minum anak saya segala dan bener ajh lusa kita semua diare 😭. Kolam renangnya ktnya blm bisa dipake, tp ternyata udh ada yg renang (tau gt ttp bawa baju renang 🥲). Oh ya parkirnya berbayar lumayan untuk mobil maksimal 45rb. Kl misal keluar masuk dianggap dr awal lagi itungannya, mayan habis byk buat parkirnya doang, mau staycation hemat sambil nugas anak tp gagal semua, gk deh stay cation hemat2an lg, mending hotel/villa yg bener sekalian ada harga ada kualitas 😅

Reviewed October 27, 2021

See room deals

Yth Ibu Intan, Terimakasih sudah meluangkan waktu berbagi pengalaman bersama kami. Mohon maaf atas kendala dan kekurangan dalam memberikan pelayanan selama menginap. Kami menyesal penyampaian ini tidak kami terima secara langsung saat itu supaya petugas kami bisa memperbaiki. Kami pastikan hal demikian tidak terulang kembali. Terimakasih sudah memilih Property kami sebagai tempat menginap anda dan keluarga. Salam Hangat, Kevin Property

Responded March 11, 2022
Gateway Pasteur Diamond By Kevin Property
10.0
Exceptional
Adam from Indonesia
Couple
Apartment
Stayed 1 night in October 2022

Nice Place”

Tempat sudah bagus, cuma sayang untuk sport stasion nya di waktu

Reviewed October 16, 2022

See room deals

9.6
Exceptional
Zaeicha from Indonesia
Group
Apartment
Stayed 1 night in July 2022

Exceptional”

Best banget fasilitas nya staff nya juga ramah, cuman aga jauh dari kota tapi tetep recommended👌

Reviewed August 02, 2022

See room deals

Yth Ibu Zaeicha, Terimakasih sudah meluangkan waktu berbagi pengalaman bersama kami. Senang sekali kami dapat memberikan pelayanan dengan baik selama menginap, Kami nantikan kembali kunjungannya di Gateway Pasteur Apartment. Salam Hangat, Kevin Property

Responded August 06, 2022
Gateway Pasteur Diamond By Kevin Property
9.6
Exceptional
Oscariel from Indonesia
Couple
Apartment
Stayed 1 night in February 2022

Bagus”

Bagus

Reviewed April 07, 2022

See room deals

Yth Bpk Oscariel, Terimakasih sudah meluangkan waktu berbagi pengalaman bersama kami. Senang sekali kami dapat memberikan pelayanan dengan baik selama menginap, Kami nantikan kembali kunjungannya di Gateway Pasteur Apartment. Salam Hangat, Kevin Property

Responded July 15, 2022
Gateway Pasteur Diamond By Kevin Property
10.0
Exceptional
muhamad from Indonesia
Couple
Apartment
Stayed 1 night in February 2022

TOILET”

semua property bagus, cuma toiletnya agak di benerin kak🙏🏻

Reviewed February 16, 2022

See room deals

Yth Bpk Muhamad, Terimakasih sudah meluangkan waktu berbagi pengalaman bersama kami. Senang sekali kami bisa memberikan pengalaman menyenangkan selama menginap. dan untuk kerusakan fasilitas yang ada di Toilet saat ini sudah kami perbaiki. Kami nantikan kembali kunjungan Bpk Muhamad di Gateway Pasteur Apartment. Terimakasih Salam Hangat, Kevin Property

Responded March 11, 2022
Gateway Pasteur Diamond By Kevin Property
9.2
Exceptional
Setia from Indonesia
Couple
Apartment
Stayed 4 nights in December 2021

Sangat comfortable ”

Sangat senang bisa dapat tempat tinggal sementara disini. Kami nyaman dengan fasilitas nya pula

Reviewed December 18, 2021

See room deals

Yth Bpk/Ibu Setia, Terimakasih sudah meluangkan waktu berbagi pengalaman bersama kami. Senang sekali kami bisa memberikan pengalaman menyenangkan selama menginap. Kami nantikan kembali kunjungan Bpk/Ibu Setia di Gateway Pasteur Apartment. Terimakasih Salam Hangat, Kevin Property

Responded March 11, 2022
Gateway Pasteur Diamond By Kevin Property
10.0
Exceptional
Hanny from Indonesia
Couple
Apartment
Stayed 2 nights in November 2021

RECOMENDED”

Tempatnya bersih, nyaman, walaupun untuk weekend Bandung pasti padat dan macet.. tapi kalo untuk stay disini, AKU SIH YES!! Bakal balik nnt kalo ada kesempatan :)

Reviewed November 27, 2021

See room deals

Yth Ibu Hanny, Terimakasih sudah meluangkan waktu berbagi pengalaman bersama kami. Senang sekali kami bisa memberikan pengalaman menyenangkan selama menginap. Kami nantikan kembali kunjungan Ibu Hanny di Gateway Pasteur Apartment. Terimakasih Salam Hangat, Kevin Property

Responded March 11, 2022
Gateway Pasteur Diamond By Kevin Property
9.6
Exceptional
S. from Indonesia
Couple
Apartment
Stayed 1 night in February 2021

👍🏼👍🏼👍🏼”

Kamarnya rapi dan bersih, tidak ada kendala

Reviewed March 01, 2021

See room deals

Yth Bpk/Ibu S, Terimakasih sudah meluangkan waktu berbagi pengalaman bersama kami. Senang sekali kami bisa memberikan pengalaman menyenangkan selama menginap. Kami nantikan kembali kunjungan Bpk/Ibu S di Gateway Pasteur Apartment. Terimakasih Salam Hangat, Kevin Property

Responded March 11, 2022
Gateway Pasteur Diamond By Kevin Property
8.0
Excellent
Rahmat from Indonesia
Couple
Apartment
Stayed 1 night in May 2022

Very good”

nyaman view nya jga bagus

Reviewed July 07, 2022

See room deals

Yth Bpk Rahmat, Terimakasih sudah meluangkan waktu berbagi pengalaman bersama kami. Senang sekali kami dapat memberikan pelayanan dengan baik selama menginap, Kami nantikan kembali kunjungannya di Gateway Pasteur Apartment. Salam Hangat, Kevin Property

Responded July 15, 2022
Gateway Pasteur Diamond By Kevin Property
7.6
Very good
Citra from Indonesia
Family with young children
Apartment
Stayed 1 night in June 2022

Stay cation”

Enak bgt kamarnya wangii bgt cm sayangnya 1 sih hordeng putihnya kotor sama kamar mandinya tembok dan sela klosetnya kotor. Tp klo lantai nya bersih. Hehe pdhl wc kl udh bersih udh keren bgt sih..

Reviewed June 26, 2022

See room deals

Yth Ibu Citra, Terimakasih sudah meluangkan waktu berbagi pengalaman bersama kami. Untuk kebersihan yang kurang baik akan kami tingkatkan kembali. Kami nantikan kembali kunjungannya di Gateway Pasteur Apartment. Salam Hangat, Kevin Property

Responded July 15, 2022
Gateway Pasteur Diamond By Kevin Property
This is a popular property. Don't miss out!

Back to search results

Back to room choices

|

Dismiss