7,7

Rigtig godt
/10
( 22 anmeldelser)Se hvad gæsterne har sagt
Højt vurderet af gæster - 80% vil anbefale det
Højt vurderet af gæster - 80% vil anbefale det
PÅ KORTET

8,0

Fantastisk

Placeringsbedømmelse

Super beliggenhed
Parkering
GRATIS
Nærliggende seværdigheder
RS Amanda Cikarang 90 m
Naga 330 m
Sentra Grosir Cikarang 440 m
Sanders 590 m
Cikarang‎ Railway Station 850 m
Puskesmas Cikarang 1,1 km
Lotte 1,4 km
Parkir Sepeda Grand Cikarang City 2,1 km
Telaga Sakinah 3,0 km
Rumah Sakit Annisa Cikarang 3,2 km
Rudi Rooms
 Rudi Rooms
 Rudi Rooms
 Rudi Rooms
Se alle 25 billeder
Fjernet fra Favoritter
Gratis Wi-Fi

Rudi Rooms

No 7 Rt 001/006 Jl. H. Basar, Cikarang Utara, Cikarang, Indonesien, 17530 - PÅ KORTET
  • 860 m til offentlig transport

  • Gratis Wi-Fi på alle værelser

  • Aircondition

  • Parkering

  • Bagageopbevaring

Mange rejsende reserverer på dine datoerBrugere reserverer et sted i Cikarang hver 7. minut på Agoda.com
Værdi for pengene8,1
Beliggenhedsvurdering7,8

Ledige værelser på Rudi Rooms

Standard King-værelse (Standard King Room)
...
  • Størrelse: 18 m²/194 ft²
  • Bruser
  • 1 king-size seng
Indtast datoer for at se priser
Standard Værelse (Standard Room)
...
  • Størrelse: 16 m²/172 ft²
  • Rygepolitik - røgfri værels...
  • 1 king-size seng
Indtast datoer for at se priser

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvornår kan der tjekkes ind og ud på Rudi Rooms?

Indtjekning er fra kl. 14:00 og udtjekning er indtil kl. 12:00. Du kan anmode om tidlig indtjekning eller sen udtjekning ved reservering, men det afhænger af tilgængelighed. Gæster, der tjekker ind eller ud før eller efter de anviste tidsrum, kan blive opkrævet et ekstra gebyr. Stedet (hotel) tilbyder bagageopbevaring til gæster før indtjekning og efter udtjekning. Receptionen har døgnåbent.

Hvordan kommer jeg til Rudi Rooms?

Rudi Rooms kan tilbyde en parkeringsplads til dem, der ønsker at køre i deres egen bil. Gæster kan parkere gratis.

Hvad er rygepolitikken på Rudi Rooms?

Rudi Rooms tillader ikke rygning på værelser og indendørs områder.

PÅ KORTET
Opdag nabolaget
Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Samlet vurdering:

7,7

Bedømmelse
22 anmeldelser
Renlighed
7,3
Faciliteter
7,9
Beliggenhed
8,0
Se alle anmeldelser >
Mere om Rudi Rooms

Mere om Rudi Rooms

Hvad stedet tilbyder

Vis mindre

Stedets regler for gæster

Vis mindre

Nyttige oplysninger

Vis mindre

Anmeldelser af Rudi Rooms fra ægte gæster

Leveret af verificerede gæster fra Agoda
7,7
/
10
Rigtig godt
Renlighed7,3
Faciliteter7,9
Beliggenhed8,0
Betjening7,7
Værdi for pengene8,1
Højere end Cikarangs gennemsnit
Bedømmelse
9+ Enestående (6)
8-9 Fantastisk (0)
7-8 Rigtig godt (4)
6-7 Godt (1)
<6 Under forventningerne (3)
Tidspunkt på året
Mar - Maj (3)
Jun - Aug (0)
Sep - Nov (7)
Dec - Feb (4)
Gå ikke glip af noget!Brugere reserverer et sted i Cikarang hver 7. minut på Agoda.com
Alle slags rejsende (22)
Alle sprog
Viser 14 verificerede gæsteanmeldelser
9,2
Fantastisk
Rizki fra Indonesien
Par
Standard King-værelse
Boede 2 nætter i oktober 2020

Best Value”

So cheap yet you get so good facility in here. Parking area is quite large, so it's safe if you come by car. Not so much foods/restaurants in the area, but you can still order food via online with many choices available nearby. The staff is kind and helpful, the surrounding is rather noisy cause it's located in residential areas. The facilities and amenities is almost enough, you get 2x bottled water, 2x clean towel, clean bed sheets, a smart TV, and a hi-speed wifi connection. Definitely my favorite place to stay whenever i'm around Cikarang.

Anmeldt 20 oktober 2020

Se værelsesdetaljer

8,0
Fantastisk
Rudi fra Indonesien
Par
Standard Værelse
Boede 1 nat i november 2020

Rigtig godt”

kamarnnya sip dech.. Kebersihan ok Gak kecewa dech.. Rekomended bnget tmpt nya Gak bkin kntong bolong

Anmeldt 29 november 2020

Se værelsesdetaljer

5,2
jungchul fra Indonesien
Rejsende alene
Standard Værelse
Boede 1 nat i april 2021

lokasi”

lokasi aja bagus...yang lain tidak ada yang mana2

Anmeldt 01 juni 2021

Se værelsesdetaljer

9,2
Fantastisk
Dea fra Indonesien
Rejsende alene
Boede 3 nætter i marts 2021

Fantastisk”

Dengan harga terjangkau dan tempat yang dekat dengan manapun. Roomstay ini recommended

Anmeldt 29 marts 2021

Se værelsesdetaljer

6,8
Godt
Rudi fra Indonesien
Forretningsrejsende
Standard King-værelse
Boede 1 nat i november 2020

Godt”

Tempt& pasilitas sesuai hrga. Rekomen buat istrht..

Anmeldt 06 november 2020

Se værelsesdetaljer

10,0
Fantastisk
Rudi fra Indonesien
Par
Standard Værelse
Boede 1 nat i maj 2021

Fantastisk”

Mantap👍

Anmeldt 26 maj 2021

Se værelsesdetaljer

7,6
Rigtig godt
Laura fra Indonesien
Par
Standard King-værelse
Boede 1 nat i december 2020

Cukup bersih dan deket dengan pusat kota cikarang”

Cukup bersih dan deket dengan pusat kota cikarang

Anmeldt 11 maj 2021

Se værelsesdetaljer

7,2
Rigtig godt
Laura fra Indonesien
Par
Standard King-værelse
Boede 1 nat i december 2020

Cukup bagus dan bersih ”

Cukup bagus dan bersih

Anmeldt 11 maj 2021

Se værelsesdetaljer

9,6
Fantastisk
Dhea fra Indonesien
Par
Standard Værelse
Boede 1 nat i januar 2021

Fantastisk”

Kurang sikat gigi sama pasta nya aja yh lain udah oke

Anmeldt 15 januar 2021

Se værelsesdetaljer

8,0
Fantastisk
Dwi fra Indonesien
Gruppe
Standard Værelse
Boede 1 nat i december 2020

Respon dan kebersihan”

Kalo boleh kasih masukan . Berhubung ini tempat bisa dicari melalui app sebaiknyaa diberlakukan orang yg standbye 24 jam karena yg namanyaa memesan itu bisa kapan saja, pengalaman hari ini .. mau masuk kamar agak susah karena yg pegang kunci tidak tahu soal pembookingan melalui app dan akses untuk menghubungi resepsionis agak susah . Atau setidaknyaa karena no tlp yg tertera adalah nomer tlp si pemilik setidaknyaa sipemiliki sudah memberikan informasi akan kedatangan tamu pada hari itu sampai hari berikutnyaa agar si penjaga/'pemegang kunci sedikit tahu informasi pembookingan . Nomer telfon yg tertera adalah nomer tlp pemilik aslinyaa yg gak standbye kalo dihubungi jadi slow respon sekali, masa yg mau nginep harus ngehubungin si pemiliknya duluu sampai sipemilik bilang "iya" kunci kamar baru dikasih . Wajar si sebenernyaa tapi terlalu losetime untuk kamar yg pemesanannya ada di app .. Untuk kebersihannyaa sayaa kasih bintang 3 ya gan karena ruangan tidak ada pengharum/'penyegar . Dikamar mandi terutama air shower nyaa tidak menyala . Air klosetnyaa juga bauu .. satu lagi gan kurang keset lantai untuk didepan pintu masuk .. . So far yg lainnyaa oke . Dengan led smarttv jadi bisa nyulap ruangan kayaa ruangan karoke 👌

Anmeldt 05 december 2020

Se værelsesdetaljer

10,0
Fantastisk
dimas fra Indonesien
Par
Standard King-værelse
Boede 1 nat i november 2020

terbaik”

5x ketempat ini tetep yg terbaik...

Anmeldt 30 november 2020

Se værelsesdetaljer

2,4
Tya fra Indonesien
Forretningsrejsende
Standard Værelse
Boede 1 nat i november 2020

Really bad experience, this room so dirty”

Saya cek in sekitar jam set4 sore dengan kondisi kehujanan, baju, sepatu semuanya basah! Pada saat cek ini pegawainya bilang dia ga bisa ngehubungin bosnya lg ga ada karena lagi mati lampu jadi wifinya mati dan dia ga ada kuota. Trus saya tanya 'jadi saya ga bisa langsung dapat kamar nih pak? Saya sudah reservasi dan bayar via apps agoda.' Trus dia bilang iya bentar dia harus ngehubungin bos nya dulu. Jadi dlm keadaan basah kuyup saya harus nunggu bbrapa lama sampe dia bisa ngehubungi bos nya dulu. Sumpah ya disana gw udah badmood bnget. Mana ga disediain tmpat buat nunggu lg. Akhirnya gw duduk di tangga. Stelah nunggu bbrapa lama. Akhirnya dpat kamar dan pas dicek kamarnya agak berbau apek gtu, idk itu bau apaan. Kondisi kamar mandinya kotor bnget, kloset sama washtafelnnya kaya ga pernah disikat sumpah jijik banget, washtafelnya juga kaya bekas org make dan blm dibersihin, ada bercak2 air dan bekas rambut org, air kerannya keruh & berasa aneh . Toiletris yg ada di kamar mandi cman sabun cair yg udah ditambahin bnyak air kebotolnya , dan sabun batang nuvo bekas org make, oh really??? Niat pesen penginapan ini krna emang cman butuh tmpat buat tidur smlm doang di daerah sana dan harganya murah. Untuk harga sgitu saya ga berharap fasilitas yg lengkap yg pentingnya kebersihannya aja dijaga. Apalagi di jaman kaya gini. Kasur meja pas di pegang pada berdebu. Bner2 ga dibersihin sama sekali bekas org make. Mskipun harganya murah, tp ga lagi lagi deh pesen nih tempat, kapok bnget. Mana kamarnya ga kedap suara lg, kamar disebelah tuh berisik bnget, idk whatever they do, tapi ini mengganggu bnget, ga tau itu suara ranjang atau apaan tapi jam 3 subuh baru berhenti. Suara ngobrolnya aja sampe kdengeran, kamar sampingnya lagi suara org ngorok. Euhhhrrghh sumpah BT banget. Cs yg katanya 24jam ga responsif, pengurusnya juga ngebetein bnget. BIG NO for this roomstay.

Anmeldt 26 november 2020

Se værelsesdetaljer

4,4
dimas fra Indonesien
Par
Standard King-værelse
Boede 1 nat i november 2020

jossssssss”

josssssssss

Anmeldt 09 november 2020

Se værelsesdetaljer

9,6
Fantastisk
Eza fra Indonesien
Par
Standard King-værelse
Boede 1 nat i november 2020

Rapih”

Tempatnya sesuai dngn foto bagus dan bersih kamarnya cma minusnya gada air mineral di kamar jdinya harus ke warung

Anmeldt 07 november 2020

Se værelsesdetaljer

Dette er et populært sted. Gå ikke glip af det!

Tilbage til søgeresultater

Vælg dit værelse

|

Luk

null